Sukaldian

Nepal, Mexiko, Nigeria, Armenia, Pakistan eta Peruko sukaldaritza ikasteko aukera. Oportunidad de aprender a cocinar la gastronomía nepalí, mexicana, nigeriana, armenia, paquistaní y peruana.

Kopuru mugatua / Plazas limitadas

EGUNA / DÍA

  • Irailak 21 larunbata / Sábado 21 de septiembre

ELKARTE GASTRONOMIKOAK / SOCIEDADES GASTRONÓMICAS

  • Tailerren hasiera / Comienzo talleres: 11:00

GASTROGUNEA

  • Pintxo dastaketa / Degustación de pintxos: 14:00

  • Tailerrera aurreko mantala ekartzea komeni da. Se aconseja traer un delantal para el taller.
  • Aurrerago zehaztuko da jatorri bakoitzak zein Elkartetan egingo duen tailerra. Se detallará más adelante en qué sociedad se llevará a cabo cada taller/origen.

Izen-ematea / Inscripción

Sorry. This form is no longer accepting new submissions.

Sorry. This form is no longer accepting new submissions.

Sorry. This form is no longer accepting new submissions.

Sorry. This form is no longer accepting new submissions.

Sorry. This form is no longer accepting new submissions.

Sorry. This form is no longer accepting new submissions.