Sukaldian

Maroko, Galizia, Ijito herria, Nikaragua, Ukraina eta Venezuelako sukaldaritza ikasteko aukera. Oportunidad de aprender a cocinar la gastronomía marroquí, gallega, pueblo gitano, nicaragüense, ucraniana y venezolana.

Kopuru mugatua / Plazas limitadas

EGUNA / DÍA

  • Irailak 22 larunbata / Sábado 22 de septiembre

ELKARTE GASTRONOMIKOAK / SOCIEDADES GASTRONÓMICAS

  • Tailerren hasiera / Comienzo talleres: 11:00

GASTROGUNEA

  • Pintxo dastaketa / Degustación de pintxos: 14:00

  • Tailerrera aurreko mantala ekartzea komeni da. Se aconseja traer un delantal para el taller.
  • Aurrerago zehaztuko da jatorri bakoitzak zein Elkartetan egingo duen tailerra. Se detallará más adelante en qué sociedad se llevará a cabo cada taller/origen.

Izen-ematea / Inscripción

Sorry. This form is no longer accepting new submissions.

Sorry. This form is no longer accepting new submissions.

Sorry. This form is no longer accepting new submissions.

Sorry. This form is no longer accepting new submissions.

Sorry. This form is no longer accepting new submissions.

Sorry. This form is no longer accepting new submissions.